Huzells Tunga Delar – luotettava kumppani, intohimona raskas kalusto

Huzells i Karlstad AB ja TD Tunga Delar Sverige AB sulautuivat yhdeksi yhtiöksi vuonna 2023. Sulautumisen yhteydessä yritysten logot, yritysilmeet ja yritysnimet muuttuivat. Huzells i Karlstad AB:n nimi vaihtui Huzells Tunga Delar i Karlstad AB:ksi ja TD Tunga Delar Sverige AB:n nimi Huzells Tunga Delar i Gävle AB:ksi.

Yrityksillä on vuoteen 1888 ulottuva pitkä historia ja viime vuosien vahva ”greenfield-strategia”, joiden ansiosta yritykset ovat vakiinnuttaneet asemansa markkinajohtajina ja luoneet hyvät edellytykset kannattavalle kasvulle. 

Huzells Tunga Delarin tytäryhtiöksi hankittiin vuonna 2021 Trucknik AB ja sen sulautuminen aloitettiin myös vuonna 2023.  Yhdessä yritykset toimivat yhdeksässä toimipisteessä Ruotsissa etelän Helsingborgista pohjoisen Skellefteåån.

Turvallisuuteen ja laatuun keskittyvä Huzells Tunga Delar on luonut tuotevalikoiman maailman johtavien varaosien, komponenttien ja lisävarusteiden valmistajien tuotteista autoteollisuuden tarpeisiin. Yrityksen selkärankana ja tunnusmerkkinä on sen omistautunut ja pätevä organisaatio, joka auttaa ylittämään asiakkaidensa odotukset niin palvelussa, laadussa kuin toimitusajassa.

Palvelemme päivittäin satoja jälleenmyyjiä ja työpajoja eri puolilla Ruotsia keskusvarastoistamme Karlstadista ja Gävlestä käsin. Tällä hetkellä varastossamme on yli 20 000 tuotenimikettä ja kattava 60 000 artikkelin valikoima, jotka palvelevat linja- ja kuorma-autoja, perävaunuja ja rakennuskoneita käyttäviä asiakkaitamme.

> Huzells Tunga Delar