Edelläkävijä ja toimialan aktiivinen konsolidoija

Olemme toimialamme aktiivinen konsolidoija ja meillä on vahvat näytöt onnistuneista yritysostoista. Strategiamme pohjautuu kasvun saavuttamiseen yhdistämällä tasapainoisesti yritysostoin tapahtuva kasvu markkinoiden keskimääräistä nopeampaan orgaaniseen kasvuun. Tätä tukevat synergiat nykyisten konserniyhtiöiden ja uusien ostettujen yhtiöiden välillä.

Sektorifokuksemme ja syvä osaamisemme ajoneuvojen jälkimarkkinalla mahdollistaa konsernin kasvua tukevien synergiaetujen hyödyntämisen. Yritysostot kohdistamme yhtiöihin, joilla on hyvä strateginen sopivuus konserniyhtiöidemme kanssa.

Keskitymme ajoneuvojen elinkaaren tehostamiseen ja siihen liittyviin palveluihin. Tarjoamme henkilö- ja hyötyajoneuvojen lisävarusteita, varaosia ja asiantuntijapalveluita sekä hyötyajoneuvojen huoltoa ja korjausta konserniyhtiöidemme kautta Pohjoismaissa ja Baltiassa. Tuotamme lisäarvoa asiakkaillemme kattavalla tuote- ja palveluvalikoimallamme sekä digitaalisilla verkkokaupparatkaisuillamme.

Liiketoimintamallimme on tehokas ja paikallisesti hajautettu, mikä mahdollistaa toimintamme laajentamisen joustavasti uusiin palvelualueisiin ja uusille markkinoille.

Kasvava ajoneuvovalojen liiketoiminta ja omat brändit

Yhtiöillämme on vahvaa erikoisosaamista erityisesti ajoneuvojen valaisinratkaisuissa sekä kattava valikoima omia vahvoja valaisintuotemerkkejä sekä tunnettujen globaalien päämiestemme tuotteita. Tavoitteenamme on kehittää omaa tuotevalikoimaamme edelleen asiakkaittemme tarpeita tarkasti kuunnellen.

Ajoneuvojen valaisinratkaisujen markkina edustaa meille globaalia potentiaalia. Yritysostojen myötä meillä on vahva asema markkinalla ja samalla omien brändiemme osuus konsernin kokonaismyynnistä on voimakkaassa kasvussa.

Omien valobrändiemme globaali kasvu on merkittävä kasvumme ajuri ja mahdollisuus.

Hyötyajoneuvot vahvana tukijalkana

Hyötyajoneuvot ovat keskeinen liiketoimintamme tukijalka ja näemme erinomaisia mahdollisuuksia siihen liittyvän liiketoiminnan edelleen kehittämisessä pohjoismaisella tasolla.

Hyötyajoneuvojen huolto- ja korjausliiketoiminnan myötä olemme ottaneet askeleen lähemmäksi loppuasiakkaita. Asiakkaidemme tarpeiden syvä ymmärrys takaa meille mahdollisuuden kehittää yhä parempia palvelukonsepteja tulevaisuudessa.

Tukkuliiketoimintaa harjoittavien konserniyhtiöidemme asiakaskunta koostuu valtaosin yritysasiakkaista, jotka ovat pääasiassa ajoneuvovalmistajista riippumattomilla jälkimarkkinoilla toimivia varaosien ja varusteiden jälleenmyyjiä (esimerkiksi paikallisia ja alueellisia jakelijoita ja vähittäismyyntiketjuja) sekä ajoneuvovarusteyrityksiä. Meillä on asiakkaita myös erityissektoreilla, kuten teollisuudessa sekä puolustus- ja merisektorilla. Huolto- ja korjaamoliiketoimintaa harjoittavien konserniyhtiöiden asiakaskunta koostuu pääosin logistiikka-alan suurasiakkaista, eri kokoisista kuljetusliikkeistä, sekä esim. puolustussektorin asiakkaista.

Palvelulupauksemme ytimessä ovat asiakkaan tarpeiden tuntemus, luotettavuus, nopeat toimitukset ja palvelu sekä ketterä, asiakaslähtöinen toiminta.

Avaintoimittajamme ovat suuria maailmanlaajuisia valmistajia

Keskitymme erikoistuotteisiin, minkä vuoksi pystymme ylläpitämään kattavaa varastoa ja tarjoamaan asiakkaillemme asiantuntemusta ja erikoisosaamista. Ostamme tuotteet sadoilta eri tunnetuilta ja luotettavilta toimittajilta pääasiassa Euroopasta, Pohjois-Amerikasta ja Aasiasta. Avaintoimittajamme ovat suuria kansainvälisiä varaosien ja varusteiden valmistajia. Omilla tuotemerkeillämme myytävien tuotteiden valmistajat ovat pääasiassa paikallisia kumppaneita Aasiassa.

Toimittajien maantieteellisen hajauttamisen ansiosta pystymme kattamaan asiakkaidemme tarvitseman täysimittaisen tuotevalikoiman ja samalla hallitsemaan suhteita toimittajiimme ja optimoimaan hankintamme konserniyhtiöiden välillä.