Kehitämme ajoneuvojen sähkövaruste- ja varaosaliiketoimintaa Pohjoismaissa ja Baltiassa

Tehtävänämme on kehittää aktiivisesti ajoneuvojen sähkövaruste- ja varaosaliiketoimintaa sekä tukea asiakkaidemme liiketoimintaa tarjoamalla oikea-aikaisesti juuri ne kriittiset ratkaisut, joka pitävät ajoneuvot liikkeellä turvallisesti.

Liiketoimintamme koostuu sekä henkilö- että hyötyajoneuvojen lisävarusteista, varaosista ja asiantuntijapalveluista Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Meillä on vahvaa erikoisosaamista erityisesti ajoneuvojen sähkövarusteissa, -varaosissa ja valaisinratkaisuissa. Olemme merkittävä LED-teknologiaan perustuvien lisä-, työ- ja hälytysvalojen toimittaja nykyisillä markkinoillamme.

Palvelemme laajaa jälleenmyyjäasiakaskuntaamme Startax-konseptillamme Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Baltian maissa sekä Awimex-, AB Reservdelar-, Huzells- ja TD Tunga Delar -konsepteilla Ruotsissa. Tanskassa asiakkaitamme palvelee SEC Scandinavia. Meillä on kattava valikoima tunnettujen globaalien päämiestemme tuotteita ja lisäksi vahvoja omia tuotemerkkejä. Palvelulupauksemme ytimessä ovat asiakkaan tarpeiden tunteminen sekä luotettavuus, nopeat toimitukset ja ketterä toiminta.

Haluamme olla toimialamme pelinrakentaja Pohjois-Euroopassa. Ajoneuvokannan kehitys, hyötyajoneuvojen käytön lisääntyminen kasvavien tavaravirtojen myötä sekä erilaisten sähköosien osuuden vahva lisääntyminen ajoneuvoissa toimivat kasvumme ajureina ja tarjoavat meille uusia mahdollisuuksia.

Liiketoimintamallimme mahdollistaa toimintamme laajentamisen joustavasti myös uusille markkinoille.

Relais
Relais Group Oyj
Mannerheimintie 105
00280 Helsinki
Finland