Liiketoimintamme

Luomme arvoa asiakkaillemme tarjoamalla kattavan ja laadukkaan erikoistuotevalikoiman, korkealaatuista palvelua, teknistä osaamista ja nopeat toimitukset.

Palvelemme asiakkaitamme konserniyhtiöidemme kautta: Startax, Awimex, ABR, Huzells, SEC Scandinavia, TD Tunga Delar ja Strands Group.

Asiakaskuntamme on monipuolinen ja asiakassuhteemme pitkäaikaisia. Asiakaskuntamme koostuu yli 7 000 yritysasiakkaasta, jotka ovat pääasiassa ajoneuvovalmistajista riippumattomilla jälkimarkkinoilla toimivia varaosien ja varusteiden jälleenmyyjiä (esimerkiksi paikallisia ja alueellisia jakelijoita ja vähittäismyyntiketjuja) sekä ajoneuvovarusteyrityksiä. Meillä asiakkaita on myös erityissektoreilla, kuten teollisuudessa sekä puolustus- ja merisektorilla.

Palvelemme ainoastaan yrityksiä eikä meillä ole kuluttajille tarkoitettuja omia myymälöitä tai korjaamoja. Toimimme tyypillisesti asiakkaidemme ensisijaisena toimittajana, mutta eräille asiakkaillemme olemme täydentävä toimittaja tietyissä tuoteryhmissä.

Tarjoamme ajoneuvojen sähkövarusteita ja varaosia erilaisiin ajoneuvoihin, kuten henkilöautoihin, kevyisiin hyötyajoneuvoihin, kuorma-autoihin, busseihin sekä maataloudessa, metsäteollisuudessa ja rakennusalalla käytettäviin kalustoihin.

Keskitymme erikoistuotteisiin, kuten ajoneuvojen sähkö- ja valaistusratkaisuihin, minkä vuoksi pystymme ylläpitämään kattavaa varastoa ja tarjoamaan asiakkaillemme asiantuntemusta ja erikoisosaamista.

Valikoimamme kattaa yli 150 000 varastonimikettä varaosia ja varusteita. Varaosavalikoimaamme kuuluvat muun muassa käynnistysmoottorit, laturit, moottorin osat, ilmastointikomponentit, jarrujen osat, iskunvaimentimet, kytkimet, suodattimet, laakerit ja käynnistysakut. Varustevalikoimamme kattaa muun muassa valaistustuotteet, sähkölaitteet, asennustarvikkeet ja erikoistyökalut.

Avaintoimittajamme ovat suuria maailmanlaajuisia valmistajia

Ostamme tuotteet sadoilta eri toimittajilta pääasiassa Euroopasta, Pohjois-Amerikasta ja Aasiasta. Avaintoimittajamme ovat suuria kansainvälisiä varaosien ja varusteiden valmistajia. Omilla tuotemerkeillämme myytävien tuotteiden valmistajat ovat pääasiassa paikallisia kumppaneita Aasiassa.

Toimittajien maantieteellisen hajauttamisen ansiosta pystymme kattamaan asiakkaidemme tarvitseman täysimittaisen tuotevalikoiman ja samalla hallitsemaan suhteita toimittajiimme ja optimoimaan hankintamme. Pyrimme järjestämään täydentävät toimittajat kriittisille tuoteryhmillemme, jotta voimme varmistaa sujuvat asiakastoimitukset myös mahdollisissa häiriötilanteissa.

Keskitetyt, paikalliset varastot Pohjoismaissa ja Baltiassa

Varastoimme varaosat ja varusteet keskitetysti, paikallisiin varastoihin Pohjoismaissa ja Baltiassa. Pyrimme erottautumaan kilpailijoistamme tarjoamalla kattavan valikoiman erikoistuotteita, jotka voimme toimittaa nopeasti varastostamme asiakkaillemme.

Hallinnoimme ostoja pääasiassa itsenäisesti kussakin toimintamaassamme. Käymme neuvotteluja keskitetysti toimittajiemme kanssa, minkä jälkeen paikalliset ostajamme toimivat itsenäisesti valmiiksi neuvoteltujen ehtojen puitteissa.

Digitaaliset tuoteluettelot myyntikanavanamme

Tärkeimpiä myyntikanaviamme ovat  digitaaliset tuoteluettelomme, jotka toimivat paitsi myyntikanavanamme, myös keinona lisätä näkyvyyttämme asiakkaidemme keskuudessa.

Tuoteluettelomme sisältävät kaikki olennaiset tiedot varaosien ja varusteiden tunnistamista varten, ja niiden avulla asiakkaamme voivat etsiä, selata ja tilata tuotteitamme.

Myyntitiimimme ovat jatkuvasti yhteydessä asiakkaisiimme myös henkilökohtaisesti, ja auttavat asiakkaitamme tilauksissa ja teknisissä kysymyksissä. Tavoitteenamme on erinomainen asiakaspalvelu ja tekninen opastus.

Relais
Relais Group Oyj
Mannerheimintie 105
00280 Helsinki
Finland